Kush jam unë?

Unë jam Sheki Useini – NATHAN, Qenie Njerëzore me Vetëdije. Përkushtimi me entuziazëm dhe Dashuri pas Vetënjohjes, Meditimit, mënyrës së funksionimit të Vetëdijes, ligjet Univerzale si dhe hulumtimi pas parimeve themelore për një jetë të lumtur, të suksesshme dhe të përmbushur, janë fokusi im primarë i hulumtimeve të mia.

Si Mendimtar i lirë,trajner i çertifikuar i meditimit, suksesit dhe motivimit, jam këtu që për ju të ofroj ëmundësi dhe QARTËSI, për ndryshime pozitive në jetën e juaj, duke ju suportuar që juve të zbuloni vlerat e shumta në vetëvete, që ata pastaj të kultivohen edhe më tej, në shërbim të vetes dhe mbarënjerëzimit.

– Sheki Useini –

Meditim

Në fund të fundit ti në jetë nuk tërhek atë që dëshiron, por ate që je dhe që reflekton nga vetja jote. Pra e gjithë kjo, përmbledhur në një fjali të vetme tingëllon kështu:

„Ti duhet së pari të jesh, ajo që pastaj dëshiron të kesh!“

Evente