Sheki Useini

Të gjithë biem në DASHURI ndonjëherë, apo jo?!

Kur kjo na ndodhë, atëherë jemi në një gjendje superiore të vetëdijes dhe perceptimit. Mirëpo një mendim i përgjithshëm dhe tanimë i pranuar është se kur jemi të dashuruar në dikend, atëherë nuk e shohim personin ashtu siç është në të vërtetë! Poashtu mbizotëron edhe mendimi se kjo gjendje nuk…...

Read more

Nuk është PROBLEMI që të rëzon në Jetë..!

Mos prisni që jeta VETVETIU të bëhet më e mirë dhe më e lehtë, sepse kjo thjeshtë nuk ndodhë! Shumë njerëz janë duke pritur që diçka të ndryshojë dhe të bëhet më lehtë për ta, por në fakt jeta ju bëhet edhe më e vështirë, përkundrazi të gjitha rrethanave të…...

Read more

Mos luaj me këtë SUPERFUQI!

IMAGJINATA jonë është një superfuqi marramendëse! Por fatkeqësisht  shumica prej neve e përdorin imagjinatën në mënyrën e kundërt. Kjo ndodhë atëherë kur ne brengosemi. BRENGA nuk është e nevojshme, ajo ta prish disponimin dhe ta çrregullon jetën. Largohu nga brenga! Imagjino rezultate të mira si dhe rrjedhën e një jete…...

Read more

JO, kjo nuk është Iluzion!

Ekziston një barnatore me ilaçe univerzale dhe nëse Ti mëson të shërbehesh në mënyrën e duhur nga ajo, atëherë ajo mund të të ndihmojë në pothuajse çdo problem, madje edhe nuk ka efekte të padëshiruara anësore! Ilaçe të këtilla ekzistojnë me të vërtetë, por këta nuk merren me reçetë nga…...

Read more

A BESON SE TI DUHET T`I PËLQEN SECILIT..?!

Për shumicën e njerëzve është e rëndësishme që të tjerët t`i duan. Për këtë arsye ata mundohen shpesh të tregohen ashtu siç nuk janë në të vërtetë, vetëm e vetëm që të fitojnë më tepër vëmendje, kujdes, dashuri, para, autoritet, përkdhelje, mirënjohje, e tj…dhe kjo, jo rallë herë, është një…...

Read more

Atëherë, kur AJO (AI) shfaqet në Jetën tënde!

Për herë të parë në jetë, nuk do të ketë asnjë ngatërresë ose frikë në Mendjen tënde. Ti do të ndihesh shumë i qetë në praninë e këtij personi, sepse thellë në brendinë e Zemrës do ta vëren tani se e ke gjetur atë që kah moti ke kërkuar! Pa…...

Read more

SEMINAR: MEDITIMI / KODI I SUKSESIT (Kërko dhe do të jepet!)

SEMINAR: MEDITIMI / KODI I SUKSESIT (Kërko dhe do të jepet!) INFO & Regjistrim: Marjana: 076-519 72 10 Sheki: 079-278 10 09 MEDITIMI është Bileta hyrëse për në brendinë tënde, aty ku ti posedon gjithçka për ta bërë jetën tënde një STORIE të vërtetë suksesi. Për sukses nevojitet një Qëllim…...

Read more

Trego atë që ndjenë, sepse ndoshta mund ta humbë edhe ate që dashuron!

Njerëzit në përgjithësi, në veçanti ne meshkujt, mendojmë se është dobësi të flasësh dhe të tregosh emocionet e tua. Shumica nuk flasën për emocionet e tyre, madje edhe mendojnë se vetëm kush është i dobët e bënë këtë. Unë nuk mund të pajtohem me këtë dhe mendoj se duhet të…...

Read more

DASHURIA NË STUHI!

Dashuria….! vonohet ndonjëherë, por flaka e saj, të djegë përherë. Dashuritë e vërteta, janë të ralla, ata fillojnë, por s`mund të mbarojnë!, Askush me fjalë, nuk ja del dot, nga stuhia e saj, nuk shpëton, as nesër, as sot! Justifikimet përfundojn kot! Afërsinë kërkoj, falje, mëshirë, brengosje, lot, ti pregatitesh…...

Read more

DASHURITË QË NUK DËSHTOJNË!

Asnjëherë dhe askush nuk mund ta detyron një lidhje, dhe nëse kjo ndodhë, atëherë quhet lidhje, por nuk është Dashuri. Megjithate, kur dy njerëz janë të destinuar për njëri-tjetrin, dashuria gjithmonë do t’i sjellë ata prapa së bashku! Kjo është e vërteta në dashuri dhe dashuria në të vërtetë. Dihet…...

Read more