Sheki Useini

SEMINAR: MEDITIMI / KODI I SUKSESIT (Kërko dhe do të jepet!)

SEMINAR: MEDITIMI / KODI I SUKSESIT (Kërko dhe do të jepet!) INFO & Regjistrim: Marjana: 076-519 72 10 Sheki: 079-278 10 09 MEDITIMI është Bileta hyrëse për në brendinë tënde, aty ku ti posedon gjithçka për ta bërë jetën tënde një STORIE të vërtetë suksesi. Për sukses nevojitet një Qëllim…...

Read more

Trego atë që ndjenë, sepse ndoshta mund ta humbë edhe ate që dashuron!

Njerëzit në përgjithësi, në veçanti ne meshkujt, mendojmë se është dobësi të flasësh dhe të tregosh emocionet e tua. Shumica nuk flasën për emocionet e tyre, madje edhe mendojnë se vetëm kush është i dobët e bënë këtë. Unë nuk mund të pajtohem me këtë dhe mendoj se duhet të…...

Read more

DASHURIA NË STUHI!

Dashuria….! vonohet ndonjëherë, por flaka e saj, të djegë përherë. Dashuritë e vërteta, janë të ralla, ata fillojnë, por s`mund të mbarojnë!, Askush me fjalë, nuk ja del dot, nga stuhia e saj, nuk shpëton, as nesër, as sot! Justifikimet përfundojn kot! Afërsinë kërkoj, falje, mëshirë, brengosje, lot, ti pregatitesh…...

Read more

DASHURITË QË NUK DËSHTOJNË!

Asnjëherë dhe askush nuk mund ta detyron një lidhje, dhe nëse kjo ndodhë, atëherë quhet lidhje, por nuk është Dashuri. Megjithate, kur dy njerëz janë të destinuar për njëri-tjetrin, dashuria gjithmonë do t’i sjellë ata prapa së bashku! Kjo është e vërteta në dashuri dhe dashuria në të vërtetë. Dihet…...

Read more

IMAGJINATA jote ka fuqi marramendëse!!!

Kur ti e imagjinon realizimin e qëllimit tënd, atëherë ti e ndriçon rrugën që do ta ec pastaj me më tepër lehtësi. Ndalo për një moment dhe mendo. Pastaj imagjino, në qetësi, pa sforcim! Mundohu ta shehë në mendimet e tua, si do të duket jeta jote, ndoshta një të…...

Read more

Shumë VËSHTIRË është të jeshë VETVETJA!?

Secili njeri, apo secila krijesë është e veçantë. Kjo është një vërtetësi absolute dhe e pakontestueshme. Mirëpo, po vërehet në kohën e sotme një fenomen, të cilin unë e quaj “Errozion i Origjinales” apo “rrënimi i asaj që është autentike”. Të rrallë janë ata të cilët nuk kopjojnë apo së…...

Read more

Nuk ka KRIZË, që nuk fshehë një bekim për TY!

Aktualisht, derisa argëtohem në punët e mia që adhuroj, kuptoj se jetoj atë jetë që kam dashur gjithmonë. Kjo ndjesi e shton edhe më tepër kënaqësinë që të ndajë me JU përvojat e mia të rrugëtimit drejt sukseseve. Kjo ndonjëherë më duket se ka ndodhur shpejtë. Por nuk është ashtu!…...

Read more

Ëndrrën e madhe nuk mund të ta vjedh askush!

Në përditshmërinë tonë vërejmë se shumica e njerëzve janë duke pritur që diçka të ndryshojë nga jashtë. Vetëm një numër i vogël i njerëzve janë të gatshëm të marrin përgjegjësinë për NDRYSHIME në jetë dhe të ju përkushtohen me DASHURI aktiviteteve të tyre. Kur njerëzit e shohin dikë prej anash…...

Read more

Miqësia enigmatike!

Enigma në vetveten e tij vërehej qartë në shiqimin e pafajshëm, por të shqetsuar?! -Dua të më tregosh se çka do të thotë kjo, kur të kërkohet se „nëse nuk i bën „like“ dhe „share“ postimet e mia, atëherë të largoj nga lista e miqësisë“ – pyeti miku me sarkazëm…...

Read more

REAKSIONI i duhur në momentin e duhur!

Në kohën e fundit ndodhë shpesh që njerëzit të më thuan: “Sheki, ka qenë lehtë për ty, paske pasur fat, ke shkuar në Zvicër! Ke qenë në kohën e duhur dhe në vendin e duhur! Unë duhet vetëm të buzëqeshi, pa përgjigje. Shumica që shohën suksesin tim, nuk e shohën…...

Read more