Meditim

SEMINAR: MEDITIMI / KODI I SUKSESIT (Kërko dhe do të jepet!)

SEMINAR: MEDITIMI / KODI I SUKSESIT (Kërko dhe do të jepet!) INFO & Regjistrim: Marjana: 076-519 72 10 Sheki: 079-278 10 09 MEDITIMI është Bileta hyrëse për në brendinë tënde, aty ku ti posedon gjithçka për ta bërë jetën tënde një STORIE të vërtetë suksesi. Për sukses nevojitet një Qëllim…...

Read more

MEDITIMI – Porta drejt Shëndetit

MEDITIMI na jep mundësinë për të eksploruar FARMACINË tonë të brendshme dhe me bindje të fortë them se një ditë të medituarit do të jetë madje më i rëndësishëm se sa që janë sot Spitalet dhe Barnatoret.  ...

Read more

Meditimi nuk zgjidhë probleme!

“Meditimi është ndihma, që ti të largosh lëkurën e vjetër: Atëherë kur ti e kupton këtë, ndodhë ndryshimi i madh! Papritmas problemet e tua e humbin rëndësinë e tyre. Ata fillojnë dalëngadalë të thahen. Nga ky moment ti fillon të zhytesh në paqë të thelë. Aty ku sundon qetësia e…...

Read more

Me Meditim kundër Depresionit!

Çregullimet depresive janë në rritje e sipër te njerëzit. Depresionet janë avancuar dhe perhapur aq shumë, saqë mund të flitet edhe për nje lloj “sëmundje popullore”. Numri i të sëmurëve nga depresioni vazhdon të rritet me përqindje të madhe. Depresioni mund të paraqitet njëherë dhe pastaj të kalojë nëpër disa…...

Read more

Kështu e thërret të mirën, lumturinë, bollëkun…!

Nuk ekzistojnë askund njerëz të cilët nuk dëshirojnë të jenë të lumtur. Përkundrazi të gjithë dëshirojnë të kenë një jetë të lumtur dhe pozitive, në bollëk, paqë dhe me sa më pak mangësi, mllef, shqetësime dhe negativitete tjera. Mirëpo, edhe pse njerëzit nuk i dëshirojnë këta gjëra të palakmueshme,  megjithate…...

Read more