Blogu

Meditimi në shënjestër të degradimit!

Një video akoma e papublikuar, që bëra gjatë trajnimeve të mia për trajnues meditimi me liçencë ndërkombëtare, në OSHO Qendrën Ndërkombëtare në Pune të Indisë. Gjatë kësaj kohe brenda 3 javëve pranova shumë mesazhe nga më të ndryshmet nga vendlindjet e mia: Maqedonia, Kosova dhe Shqipëria. Në mes tjerave, një pjesë e konsiderueshme të pyetjeve ishte se pse nuk funksionon meditimi, edhepse mësuesët e tyre u kanë premtuar suksese dhe shumë gjëra tjera, u kanë ndarë çeetifikata si dhe poashtu për këta kurse meditimi kanë paguar shumë shtrejntë. Kjo nuk më pëlqeu fare dhe natyrisht AKOMA NUK MË PËLQEN! Kjo edhe më obligoi ta bëj në Korrik këtë video të shkurtër më poshtë.

Një video akoma e papublikuar, që bëra gjatë trajnimeve të mia për trajnues meditimi me liçencë ndërkombëtare, në OSHO Qendrën Ndërkombëtare në Pune të Indisë. Gjatë kësaj kohe brenda 3 javëve pranova shumë mesazhe nga më të ndryshmet nga vendlindjet e mia: Maqedonia, Kosova dhe Shqipëria. Në mes tjerave, një pjesë e konsiderueshme të pyetjeve ishte se pse nuk funksionon meditimi, edhepse mësuesët e tyre u kanë premtuar suksese dhe shumë gjëra tjera, u kanë ndarë çeetifikata si dhe poashtu për këta kurse meditimi kanë paguar shumë shtrejntë. Kjo nuk më pëlqeu fare dhe natyrisht AKOMA NUK MË PËLQEN! Kjo edhe më obligoi ta bëj në Korrik këtë video të shkurtër më poshtë. Me shumë DashuriSheki Useini – NATHAN

Posted by Sheki Useini – Nathan on Thursday, December 6, 2018

Me shumë Dashuri
Sheki Useini – NATHAN

Post a comment