Blogu

Meditimi nuk zgjidhë probleme!

“Meditimi është ndihma,
që ti të largosh lëkurën e vjetër:
Atëherë kur ti e kupton këtë, ndodhë ndryshimi i madh!
Papritmas problemet e tua e humbin rëndësinë e tyre.
Ata fillojnë dalëngadalë të thahen.
Nga ky moment ti fillon të zhytesh në paqë të thelë.
Aty ku sundon qetësia e madhe.
Aty ku është zgjidhja e madhe.
Aty ku banon përgjigja.
Përgjigja jote.
Ajo për të cilën ti ke nevojë.
Aty ku ti dhe përgjigja bëheni NJË.

Post a comment