Blog
[ May 23, 2020 ]
MERRE GUXIMIN ME VETE!

Secili duhet të jeton atë jetë që meriton. Por nuk është fare...

Blog
[ May 21, 2020 ]
SHËROJE VETEN NËPËRMJET MEDITIMIT!

Gjendja jonë fillestare dhe e natyrshme është SHËNDETI. Emri...

Blog
[ April 29, 2020 ]
Kush mund të fiton më shumë?!

Kush mund të fiton më shumë?! Shumica e njerëzve duan të fitojnë,...

Blog
[ March 2, 2020 ]
NUK KA STRES!

NUK KA STRES! Të thuash „Nuk ka stres!“ nuk tingëllon fare...

Blog
[ January 14, 2020 ]
Fjalët që dalin nga zemërimi i dikujt, kanë një mesazh për ju!

Fjalët që dalin nga zemërimi i dikujt, kanë një mesazh për ju! Ka...

Blog
[ December 8, 2019 ]
Ti je „MAFIA WOMEN!“

Ti je „MAFIA WOMEN!“ JOO….! Askund s`jam!. Sot akoma plagë...