Vetvetja
Kush jam une!

Unë jam Sheki Useini, qenie shpirtërore me përvojë njerëzore. Fokusi im primarë i punës dhe hulumtimeve të mia qëndron në përkushtimin me entuziazëm të plotë pas vetënjohjes, meditimit, mënyrës së funksionimit të ligjeve univerzale, vetëdijes, nëndijes si dhe hulumtimit të principeve shkencore për një jetë të shëndetshme, të lumtur, paqësore dhe të suksesshme.

Blogu
Shkrime rreth meditimit dhe tema tjera qe kane te bejne me vetveten!
Seminare
Seminare te ndryshme te organizuara nga VETVETJE
Evente
Evente te ndryshme te organizuara nga VETVETJA
Blogu
Shkrime, Meditime
Vetvetja.com
Video
Youtube, Facebook
Vetvetja.com
Video Meditimi
Video rreth meditimit ...
Video Motivimi
Video motivuese ...
Video Meditimi (Ekskluzive)
Video ekskluzive rreth meditimit ...
STORJE SUKSESI
[Testimonials]
www.vetvetja.com | www.shekiuseini.com
Galeri
[Fotografi]