[ December 14, 2018 by Sheki Useini 0 Comments ]

MEDITIMI – Porta drejt Shëndetit

MEDITIMI na jep mundësinë për të eksploruar FARMACINË tonë të brendshme dhe me bindje të fortë them se një ditë të medituarit do të jetë madje më i rëndësishëm se sa që janë sot Spitalet dhe Barnatoret.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *