[ July 13, 2019 by Sheki Useini 0 Comments ]

Mos luaj me këtë SUPERFUQI!

IMAGJINATA jonë është një superfuqi marramendëse! Por fatkeqësisht  shumica prej neve e përdorin imagjinatën në mënyrën e kundërt. Kjo ndodhë atëherë kur ne brengosemi. BRENGA nuk është e nevojshme, ajo ta prish disponimin dhe ta çrregullon jetën. Largohu nga brenga! Imagjino rezultate të mira si dhe rrjedhën e një jete të lumtur e të përmbushur.

Që sot filloja të imagjinon arritjet më të mira të mundshme për VETVETEN.

Sot bëre hapin e parë – Ti mundesh Gjithmonë!

Kjo është VENDIMMARRJE për një jetë më të mirë.

Por mos luaj me këtë superfuqi dhe mos harro asnjëherë se „kur brengosesh, atëherë je duke e shfrytëzuar imagjinatën tënde për ti bërë dëm vetvetes!“

 

Ju uroj një fundjavë pa brenga!

 

Sheki Useini – NATHAN

Zvicër / KORRIK 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *