Kontrata me shpirtin

20.00 CHF

Category:

„Libri “Kontrata me shpirtin’’ është një sprovë jetësore, personale, që na udhëzon në shtegtimin tonë për një vetëdije të re dhe të zbatueshme. Autori jep një mesazh interesant nga përvoja e vet, për mundin dhe rezultatin e punës të treguar gjatë jetës së tij disavjeçare. Në këtë rraskapitje të mundimshme të kërkimit të dritës e të prosperitetit, ai sheh edhe suksesin e tij. Gjithsesi, ky angazhim permanent ka edhe prurjen e vet pozitive. Puna është një aktivitet i mundimshëm, i lodhshëm, por në anën tjetër të suksesit të fituar ka bukurinë e vet të shndërruar në art kreativ.Autori thotë se forca e së resë vjen nga ndërtimi i vetes dhe nga malli i shpirtit të qëndrueshëm, për të bërë diçka që s’është bërë deri më tani.“

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kontrata me shpirtin”

Your email address will not be published. Required fields are marked *