Kurs Meditimi – 4 javor

100.00 CHF

Category:

Out of stock

Të dashur miq të MEDITIMIT, shëndetit, dashurisë, paqes dhe lumturisë!
VETVETJA zhvillon një Kurs Meditimi 4 javoresh (1x në javë) me mjeshtrin e meditimit Sheki Useini, nëpërmjet platformës virtuale ZOOM, ku ju do të keni mundësinë të mësoni-meditoni dhe parashtroni pyetje në lidhje me temat e mëposhtme:
1″.Hapja e syrit të tretë”
2.”Manifestimi i dëshirave”
3.”Aktivizimi i intuitës”
4.”Eliminimi i stresit”
E nesërmja jonë gjithmonë do të varet nga ajo se çfarë mësojmë-besojmë-ndjejmë dhe veprojmë sot.
Prandaj ne kemi projektuar me kujdes një kurs meditimi për ta kuptuar drejtpërdrejt esencën e meditimit, për ta rritur gjallërinë e të vepruarit në jetë dhe për ta transformuar veten dhe jetën në mrekulli.
Ky kurs do të stimuloj eksplorimin e botës së brendshme, domethënien dhe hapat e duhur drejt realizimit të dëshirave, kuptimin dhe aktivizimin e shqisës shpirtërore – INTUITËS, si dhe menaxhimin dhe clirimin nga energjia e stresit në përditshmërinë tonë.
Mjeshtri poashtu do të sqarojë pse vizualizimi dhe ligji i tërheqjes nuk funksionojnë te shumica e njerëzve, ndoshta tek 90% e njerëzve; dhe cilat janë ata pengesa që duhet mënjanuar.
Ligjeratat dhe meditimi janë të bazuara në metodologjinë shkencore të mësimdhënies.
Sheki Useini është trajnuar për mësues meditimi 3 vite rradhazi në OSHO qendrën më të madhe ndërkombëtare të meditimit dhe transformimit në Indi dhe ka një përvoje 30 vjeçare në lëminë e spiritualietit dhe meditimit. Sheki është shqiptari i parë i çertifikuar nga kjo qendër me renome botërore dhe ka trajnuar deri më tani mijëra nxënës dhe njëkohësht është autorë i disa librave për transformimin e njeriut.

“Për tu bërë pjesë e këtij seminari dhe për tu informuar për kushtet e pjesmarrjes, si çmimin, të dhënat personale, atëherë na shkruani ose regjistrohuni këtu:  https://us02web.zoom.us/…/tZ0qf…

Paketa e meditimit përfitohet me 20% ulje për çdo pjesmarrës që bën regjistrimin deri në 01.03.2021.
Ju faleminderit që do jeni pjesë e këtij seminari shkencorë-transformues.
Nëse keni pyetje të mundshme në lidhje me seminarin, mund të më shkruani në çdo kohë në email: sheki.66@gmx.ch ose edhe të më kontaktoni në +41 (0)79 278 1009
Respekte dhe bekime
Menaxherja e KONCEPTIT VETVETJA

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kurs Meditimi – 4 javor”

Your email address will not be published. Required fields are marked *