Kush je ti…? – Libri

10.00 CHF

Category:

44 in stock

„Lumturia është e mundshme vetëm atëherë, kur ajo është e orientuar kah vetja me gjërat që i pëlqejmë apo i duam më shumë në jetë. Të tjerët nuk mund të na bëjnë të lumtur, nëse ne nuk jemi të orientuar që ta lumturojmë veten. Ne jemi të guximshëm dhe të plotësuar atëherë kur dimë çka kërkojmë nga vetja jonë. Kjo formë jetese do një vetëdije të përsosur. Të jesh i vetëdijshëm për gjërat që ndodhin, është një vlerë konstruktive e pjekurisë mendore për t’i kuptuar të gjitha kufijtë jetësorë, sidomos ata të ndasive dhe të afrive njerëzore në shoqëri.Autori bën një mobilizim të fuqishëm në ndërgjegjësimin e shpirtit dhe jep fuqinë e tij të brendshme për t’i tejkaluar vështirësitë e ndodhura. Ky libër është një vepër interesante dhe e rrallë në fushën e spiritualitetit të të jetuarit optimist dhe të kërkimit të rrugëdaljes në çaste të vështira të jetës.“

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kush je ti…? – Libri”

Your email address will not be published. Required fields are marked *