[ September 21, 2018 by Sheki Useini 0 Comments ]

SEKRETI I LIRISË ËSHTË GUXIMI…!

…….sa njerëz ka sot që NUK KANË GUXIM të përcaktohen dhe vazhdojnë, nga arsyet më të ndryshme (frika, interesi, pasojat,tradita) të JETOJNË ME NJERIUN QË NUK E DASHUROJNË, edhepse do të ishin larguar që moti nga ai (ajo),
– sa njerëz ka që punojnë në profesionin e tyre me vite të tëra dhe NUK E BËJNË ME VULLNET PUNËN E TYRE, por bile edhe shpesh e mallkojnë atë që bëjnë,
– sa njerëz ka që largohen nga kjo jetë me shumë ËNDRRA TË PAREALIZUARA,…etj, etj.
…..për më tepër shiqo VIDEON më poshtë.

SEKRETI I LIRISË ËSHTË GUXIMI…!……..sa njerëz ka sot që NUK KANË GUXIM të përcaktohen dhe vazhdojnë, nga arsyet më të ndryshme (frika, interesi, pasojat,tradita) të JETOJNË ME NJERIUN QË NUK E DASHUROJNË, edhepse do të ishin larguar që moti nga ai (ajo),- sa njerëz ka që punojnë në profesionin e tyre me vite të tëra dhe NUK E BËJNË ME VULLNET PUNËN E TYRE, por bile edhe shpesh e mallkojnë atë që bëjnë,- sa njerëz ka që largohen nga kjo jetë me shumë ËNDRRA TË PAREALIZUARA,…etj, etj……për më tepër shiqo VIDEON më poshtë.

Posted by Sheki Useini on Saturday, September 1, 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *