[ March 20, 2019 by Sheki Useini 0 Comments ]

SEMINAR: MEDITIMI / KODI I SUKSESIT (Kërko dhe do të jepet!)

SEMINAR:

MEDITIMI / KODI I SUKSESIT
(Kërko dhe do të jepet!)
INFO & Regjistrim:
Marjana: 076-519 72 10
Sheki: 079-278 10 09

MEDITIMI është Bileta hyrëse për në brendinë tënde, aty ku ti posedon gjithçka për ta bërë jetën tënde një STORIE të vërtetë suksesi. Për sukses nevojitet një Qëllim i paluhatshëm dhe mjetet e arsyeshme për realizimin e tij.
Hapat drejt suksesit kërkojnë VENDIMMARRJE të prera dhe një FOKUS të fuqishëm.
Si fillohet me Meditim?
Cilat janë vendimmarrjet e duhura?
Si bëhet përcaktimi i qëllimit?
Si forcohet vetëbesimi?
Çfarë roli luan intuita në jetë tonë?
Çfarë është VETËDIJA?
Si mund ta zbulojë planin e jetës?

Çfarë do të thotë “Atij që ka , do t`i jepet, por atij që s`ka, do t`i merret edhe ajo që ka.” dhe shumë TEMA tjera do ti qartësojë në mënyrë të detajuar, si dhe udhëzime për zbatimin praktik në jetë dhe biznes.
Ju mirëpres me një besim të fuqishëm, se me këtë seminar do të ndikojë dukshëm në jetën e juaj që të ndodhin KTHESA TË MËDHAJA! Ky është vizioni dhe kënaqësia ime! Përkushtimi im ka të bëje me ate që ky EVENT të jetë i paharueshëm pë secilin prej juve.
“Nëse dikush të ka thënë se TI nuk mundesh, atëherë ai ka menduar për veten e vetë, jo për Ty!”

Me shumë dashuri

Sheki Useini – NATHAN

P.S. Në këtë seminar do të mund të furnizoheni edhe me 2 librat e mi „Kontrata me Shpirtin“ dhe „Kush je Ti..?!“.
Regjistrimi nuk është i domosdoshëm, por është i preferueshëm, pasiqë mund të ndodhë që të mos ketë mjaftueshëm vende. Salla është e limituar vetëm për 100 pjesmarrës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *