[ 29 Prill, 2020 by Sheki Useini 0 Comments ]

Kush mund të fiton më shumë?!

Kush mund të fiton më shumë?!

Shumica e njerëzve duan të fitojnë, respektivisht të bëjnë pasuri, karrierë dhe famë.

Por gjithashtu shumica e tyre e ngatërrojnë qëllimin me mjetet!

Mirëpo, çfarë do të thotë kjo?!

Kjo do të thotë se në themel të çdo pasurie, para së gjithash, qëndron pothuajse gjithnjë VULLNETI i palëkundshëm, për t`i siguruar një numri sa më të gjërë të mundshëm të njerëzve, SHËRBIMIN apo PPRODUKTIN më të mirë me çmimin më të mirë.

Ose me fjalë tjera, më shumë nga të gjithë mund të fiton ai që i ndihmon të tjerët më shumë nga të gjithë, sepse PASURIA nuk është gjë tjetër veçse shkalla e një mirënjohje e asaj, për shërbimin që një person u ka bërë njerëzve tjerë.

Gjithsesi, duke e sharë atë që bën, nuk mund të fiton atë që synon dhe duke punuar punën që mallkon, nuk mund të bëhesh ajo që dëshiron.

 

Sheki / Zvicër ; Prill 2020

AboutDriton Idrizi

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *