Meditimi Dinamik dhe porta drejt fuqisë personale

Cila eshte rruga, menyra apo metoda e meditimit – TV Shenja

A je i sigurtë se jep maksimumin nga vetja për suksesin tënd?

“Në atë moment kur takohesh me veten, pikërisht në atë çast e kupton se çka të ka munguar”. (Sheki)

Pas mëngjesi në Koha” – Sheki Useini

“KUSH JE TI…” LIBRI ME I RI NGA SHEKI USEINI! – Rtv 21

Sheki Useini – Ti je më i madh se Frika!